Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi pee (zuur varkensvlees) recept
Babi pee (zuur varkensvlees) recept

Babi pee (zuur varkensvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in mooie smalle reepjes.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de rawits, de gember, de nootmuskaat en het zout fijn tot een pasta.
Meng daardoor het limoensap en marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur.
Verhit in een wok de olie en bak hierin het vlees gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi pee (zuur varkensvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven