Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenvisschotel recept
Boerenvisschotel recept

Boerenvisschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de courgettes in plakjes. Snijd de schelvisfilet in reepjes. Vet de ovenschaal in.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt de roomboter in een koekenpan. Bak hierin de wokgroenten en de courgette gedurende vijf minuten. Schep het groentenmengsel in de ovenschaal. Verdeel de reepjes vis over de groenten. Schenk er 100 milliliter water bij en verdeel de kruidenboter in vlokjes over de vis. Bestrooi het geheel met peper en zout.
Bak de vis in het midden van de oven gaar in ca. 15 minuten.
Serveer met de rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenvisschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven