Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili con Carne recept
Chili con Carne recept

Chili con Carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spekjes in een grote pan of wok opbakken. Gehakt erbij rullen met de sambal, knoflookpulp en gehaktpoeder. Ui in ringen toevoegen, af en toe omscheppen om de ui goed te fruiten. Voeg nu de tomaten puree/ -blokjes en de uitgelekte capucijners toe. Na 5 tot 10 min. de paprikablokjes en de mais toevoegen. Leg nu de peper half opengesneden (met of zonder pitjes)) midden in de pan of wok en strooi wat kruidnagel rond. Nu kunt u rustig de rijst gaan koken, of toch nog een aantal uur wachten, want het schijnt te zijn dat Chili con Carne lekkerder wordt naar mate het langer staat te pruttelen. Wel zo nu en dan even omscheppen. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chili con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven