Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken rijst met zoetzuur varkensvlees recept
Gebakken rijst met zoetzuur varkensvlees recept

Gebakken rijst met zoetzuur varkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Laten afkoelen. In hapjespan 2 eetlepels olie verhitten en vleesblokjes al omscheppend in 3.5 minuten bruinbakken. Paprika en ui toevoegen en alles nog 3.5 minuten roerbakken. Ananasstukjes met sap en woksaus erdoor scheppen en gerecht nog 4.5 minuten zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met sojasaus en peper. Intussen in wok 3 eetlepels olie verhitten. Rijst in gedeelten toevoegen en al omscheppend in 4 minuten verwarmen. Bosuitjes en ham erdoor scheppen en even meewarmen. Op smaak brengen met sojasaus. Rijst op vier borden scheppen. Varkensvlees met saus erop scheppen. Lekker met een salade van Chinese kool. Tip: Koude rijst is beter rul te bakken dan warme rijst. Koel de gare rijst versneld af door deze op een bakplaat uit te spreiden of kook de rijst minstens 1 uur tevoren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken rijst met zoetzuur varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven