Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gember-korianderrijst recept
Gember-korianderrijst recept

Gember-korianderrijst


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng rijst en gemberschijven in een grote pan. Voeg bouillon en zout toe en breng aan de kook. Zet de pan 40 minuten afgedekt in de oven bij 80 graden Celsius.
Mix ondertussen korianderblad, uiringetjes en fijngehakte gember, oliesoorten en azijn in een blender tot een vrij gladde massa.
Doe de gare rijst in een serveerschaal, verwijder de gemberringen,
mix de korianderolie en peperringetjes erdoor en breng op smaak met zout, versgemalen peper en azijn indien gewenst.

Serveersuggesties

Lekker in combinatie met een garnalen-groentenomelet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gember-korianderrijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven