Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met rijst en gehakt recept
Gevulde paprika met rijst en gehakt recept

Gevulde paprika met rijst en gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd met een scherp en puntig mes in elk van de paprika's een dekseltje aan de topzijde van de paprika. Voeg in een schaal de rijst, rundergehakt, de fijn gesneden peterselie, olie, paprikapoeder, zout en peper en meng goed. Vul elk van de paprika's tot een centimeter onder de opening met het verkregen mengsel en breng de dekseltjes die verkregen zijn bij het uitsnijden van de paprika's terug op hun plaats in de paprika. Neem een pan die groot genoeg is om alle paprika's in te leggen. Stop in de pan de tomatenpuree, olie, paprikapoeder, zout en peper en leg de paprika's op hun zijde in de pan. Voeg water toe tot een 2 centimeter onder de paprika's en kook tot 1 uur het hele mengsel terwijl de deksel van de pan een kleine opening heeft om de damp te laten ontsnappen. Controleer van tijd tot of er nog genoeg water in de pan is. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met rijst en gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven