Kip paprika ragout met rijst

Ingrediënten

+ -
print

Voor de kip paprika ragout:

Voor de rijst:

Vulling en afwerking voor de rijst:

Voor de bouillon:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de voor in de , haal ze er uit en snij ze in blokjes.
  2. Maak een roux van de en de en voeg 500 gram van de overgebleven kippen al roerend in gedeelten toe, als laatste op smaak maken met de , en , roer dan de blokjes erdoor, voeg de toe en laat de ragout nog even doorkoken totdat de goed gaar is.
    Wok de gesneden vulling voor de beetgaar, kook intussen de in de overgebleven rustig gaar, zet het vuur uit en laat ze ongeveer 20 minuten onder af en toe een keer omscheppen nagaren, doe de bij de groenten in de wok en bak het samen op, serveer de en de ragout samen met een gebakken eitje en bestrooi het met wat .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje
  • kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout, bouillon, bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
410 kcal
20%820 kcal
Vetten
12 g.
17%24 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%2 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
32 g.
12%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip paprika ragout met rijst