Kook de voor in de , haal ze er uit en snij ze in blokjes.
Maak een roux van de en de en voeg 500 gram van de overgebleven kippen al roerend in gedeelten toe, als laatste op smaak maken met de paprika(0.5)(0.5), zout(1 stuk) en peper(1 stuk)(1 snufje), roer dan de kip(1 stuk) blokjes erdoor, voeg de room(2 eetlepels) toe en laat de ragout nog even doorkoken totdat de bloem(2 eetlepels) goed gaar is.
Wok de gesneden vulling voor de rijst(1 stuk)(1 stuk) beetgaar, kook intussen de rijst(1 stuk)(1 stuk) in de overgebleven bouillon(1 stuk)(4 kopjes) rustig gaar, zet het vuur uit en laat ze ongeveer 20 minuten onder af en toe een keer omscheppen nagaren, doe de rijst(1 stuk)(1 stuk) bij de groenten in de wok en bak het samen op, serveer de rijst(1 stuk)(1 stuk) en de ragout samen met een gebakken eitje en bestrooi het met wat peterselie(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje
Gluten
kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter, kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje
Lactose
boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon, bouillon, bouillon, kippenbouillonblokje
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout, bouillon, bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.