Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika's recept
Gevulde paprika's recept

Gevulde paprika's


Ingrediënten


Bereidingswijze


kuis de paprika's en kook ze in heet water tot ze goed zijn maar niet te mals. Laat ze wat afkoelen. Braad het gehakt af. In die zelfde pan bak je de ajuin en de lookteentjes glazig. Voeg het gehakt en de ajuin en loo teentjes samen. Meng alles goed door elkaar. Doe er dan de rijst en de kruiden door. Meng alles goed onder elkaar en vul de paprika's met dit mengsel. Bak ze in de oven omgeveer 10 a 15 minuten en alles is klaar. Men kan dit geven met of zonder saus. Ik maak er curry of tomatensaus bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven