Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasrissotto met champignons recept
Kaasrissotto met champignons recept

Kaasrissotto met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit de ui. Bak de rijst zachtjes ca. 1 minuut mee. Voeg 3 deciliter water toe en kook de rijst 10 minuten Voeg de erwten toe en weer 3 deciliter water en kook de rijst nog 10 minuten. Bereid de romige kaassaus volgens mijn receptenboek. Roer de saus door de rijst en laat de risotto afgedekt 5 minuten staan. Maak de champignons schoon. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur bruin en gaar. Schep de risotto in 4 diepe borden en verdeel de champignons erover. Lekker met een tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasrissotto met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven