Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrierijst met ananas en erwten recept
Kerrierijst met ananas en erwten recept

Kerrierijst met ananas en erwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst op je eigen manier. Als dat gedaan is, meng je alles dooreen en kan meteen geserveerd worden. Als je wilt, kan het warm geserveerd worden maar door het mengen koelt het af en smaakt toch heerlijk! Zeker als je het een tijd van tevoren klaarmaakt en in laat trekken. Zo wordt het een vlugklaar recept.

Serveersuggesties

Intrektijd geeft een lekker resultaat. Alleen de kooktijd van de rijst is bepalend voor de tijd Je kunt zelf het aantal personen bepalen omdat het voor 2 is opgegeven

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kerrierijst met ananas en erwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven