Kerrieschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Kook eerst de gaar op de gebruikelijke manier.
  2. Snipper de en de .
  3. Snijd de in reepjes.
  4. Schil de , verwijder de klokhuizen en snipper het vruchtvlees grof.
  5. Snijd de ananasschijven in stukjes.
  6. Laat de heet worden en fruit , knoflook en hierin een paar minuten.
  7. Maak de volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  8. Voeg de stukjes appel, de stukjes ananas en de uitgelekte borrelworstjes toe aan het groentemengsel.
  9. Roer alles goed door en laat het gerecht nog ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
  10. Druk de gekookte in een rijstrand en stort deze op een schaal.
  11. Schep het kerriegerecht erin en bestrooi dit met de geschaafde .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Kerrieschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kerrieschotel
VariatieAantalGang
Ierse Kerrieschotel1Vlees
Aardappel-Kerrieschotel1Aardappelgerechten
Groente-kerrieschotel1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • schijven ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
449 kcal
22%1796 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
70 g.
27%280 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kerrieschotel