Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip in Wok met Hoi-Sin recept
Kip in Wok met Hoi-Sin recept

Kip in Wok met Hoi-Sin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kip aanbakken met peper en zout in de olie. Toevoegen paprikablokjes, lenteuitjes, honing, daarna champignons, dan Hoi-Sin, zoete en zoute soja, sambal, sesam olie en wat water, dan uitzetten en even laten intrekken. Later weer verwarmen en de paksoi kort meewokken en eventueel binden met wat ma´zena. Doe er eventueel wat peultjes en of cashew noten bij. Lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip in wok met hoi-sin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven