Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip tandoori recept
Kip tandoori recept

Kip tandoori


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Roer in een mengkom de tandooripasta, yoghurt en 1/2 eetlepel olie door elkaar en schep de kip erdoor. Kook de rijst 8 minuten in een pan met ruim kokend water. Giet de rijst af, schep de lenteuitjes en geraspte kokos door de rijst en laat de rijst nog 15 minuten staan met het deksel op de pan. Kook intussen de doperwtjes en paprika in een andere pan met ruim kokend water en zout ca. 3 minuten beetgaar. Verhit de overige olie in een wok en roerbak hierin de tandoorikip in ca. 5 minuten roodbruin en gaar. Voeg de uitgelekte doperwtjes, paprika en maiskorrels aan de kip toe en roerbak deze ca. 1 minuut op middelhoog vuur mee. Breng de tandoorikip op smaak met zout en peper. Tip: Garneer de tandoorikip met 2 eetlepels verse koriander. Lekker met een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip tandoori recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven