Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip Teriyaki met cashewnoten en rijst recept
Kip Teriyaki met cashewnoten en rijst recept

Kip Teriyaki met cashewnoten en rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in stukjes en marineer deze met wat ketjap manis, citroensap, zout, gemberpoeder en kerriepoeder. Laat de kipmarinade enkele minuten intrekken. Breng de sperziebonen aan de kook en laat deze gedurende 8 minuten koken. Volg voor het koken van notenrijst de voorschriften van de verpakking. Snijd de ui en de paprika in stukjes. Laat de wokpan goed heet worden en doe wat wokolie in de pan. Braad de stukjes kipfilet (uitgelekt) goed gaar en bruin en voeg even later de stukjes ui en paprika toe. Wok het geheel 1 a 2 minuten goed door. Voeg nu de Teriyaki honingsaus, de sperziebonen en de cashewnoten toe. Wok het geheel nog eens 1 a 2 minuten door. Serveer het wokgerecht over de rijst. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip teriyaki met cashewnoten en rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven