Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi recept
Nasi recept

Nasi


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de speklapjes in blokjes. Bak de speklapjes in een wok in olijf of wokolie. Zet de rijst op het vuur. Als de speklapjes goed doorbakken en bruin zijn, giet je het bakvet eruit. Bak, nadat je het vet eruit heb gehaald, de speklapjes met een fijn gesneden uitje, de sambal, de uitgeperste knoflookteentjes, de garnaaltjes en een heel klein stukje trassi. Was de groenten en doe ze in de wok. Meng het goed met het vlees. Doe de ketjap naar smaak erover, doe een deksel op de pan en laat het goed pruttellen totdat de kleine blokjes wortel zacht zijn. Meng de rijst erdoorheen en serveer het met kroepoek en stukjes komkommer. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven