Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng (Vietnamees) recept
Nasi Goreng (Vietnamees) recept

Nasi Goreng (Vietnamees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak ui en chilipepers in wat olie tot ze verkleuren en voeg de shii-take toe. Voeg varkensvlees toe en roer door. Voeg nuoc mam, vijfkruidenpoeder en twee eetlepels korianderblad toe. Bestrooi met flink wat peper en voeg de rijst toe. Blijf omscheppen tot de rijst warm is en voeg dan de garnalen toe. Roer goed door tot het gerecht door en door warm is, schep het op een serveerschaal en bestrooi het met het resterende korianderblad. Geef er een gebakken ei en nog wat extra nuoc cham bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi goreng (vietnamees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven