Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi met riblappen recept
Nasi met riblappen recept

Nasi met riblappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereidingen: Snijd de riblappen in kleine stukjes, klop de eieren los, snijd de champignons in plakjes, kneus de knoflook en snijd het fijn. Bereiding: Bak de los geklopte eieren in een koekepan met een beetje boter. Meteen zet je de riblap stukjes aan met de knoflook en een scheut olie en een stukje boter. Dit bakje bruin. Houd de eieren in de gaten mag niet aanbranden. Voeg bij het vlees de champignons toe. Laat die even mee bakken. Als de eieren klaar zijn vuur uitzetten en laten afkoelen als het koel is in stukjes snijden. Bij de riblappen en de champignons de groente toevoegen. Maak de nasikruiden klaar zoals op de verpakking staat. Zet water aan voor de rijst kook de rijst volgens de verpakking. Voeg na dat de groente 5 min. mee gebakken heeft een scheutje ketjap en gembersiroop toe. Dat even door roeren dan een mespuntje sambal. Laat dat nog even 5 min. intrekken. Als dat klaar Is en de rijst is klaar voeg je alles te samen in een grote pan en voeg je de eieren en de nasikruiden toe. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi met riblappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven