Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi of bami goreng speciaal recept
Nasi of bami goreng speciaal recept

Nasi of bami goreng speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet schoonmaken en in blokjes snijden. Marineren met satémarinade en de sambal. Aan de stokjes rijgen en dan een half uurtje in laten trekken in de koelkast. Prei schoonmaken en in kleine stukjes snijden. De ham of fricandeau in kleine blokjes snijden. Komkommer schoonmaken en in dunne schijfjes snijden. De komkommer in een bakje doen en 5 eetlepels azijn en een flinke schep suiker even doorroeren en in de koelkast zetten. De eitjes klutsen en even roerbakken in de koekenpan (kleine stukjes maken). De rijst of bami koken zo droog mogelijk en en dan af laten koelen(halfuurtje). De kipsatéstokjes bakken of grillen. Dan de rijst of bami in een wokpan met een klein beetje olijfolie 1 minuut op hoogvuur blijven omscheppen. De prei, ei en ham of fricacandeaustukjes er door en even 2 minuten doorbakken. Een groot bord pakken en een beetje komkommersalade er op, beetje gebakken uitje ernaast, wat atjar daarnaast, wat kroepoekjes en in het midden de nasi of bami. 3 stokjes saté ernaast. wat pindasaus warm maken en over de saté doen. En klaar is de nasi of bami goreng. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi of bami goreng speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven