Nasi of bami goreng speciaal

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. schoonmaken en in blokjes snijden.
  2. Marineren met satémarinade en de .
  3. Aan de stokjes rijgen en dan een half uurtje in laten trekken in de koelkast.
  4. schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
  5. De of fricandeau in kleine blokjes snijden.
  6. schoonmaken en in dunne schijfjes snijden.
  7. De in een bakje doen en 5 eetlepels en een flinke schep even doorroeren en in de koelkast zetten.
  8. De eitjes klutsen en even roerbakken in de koekenpan (kleine stukjes maken).
  9. De of bami koken zo droog mogelijk en en dan af laten koelen(halfuurtje).
  10. De kipsatéstokjes bakken of grillen.
  11. Dan de of bami in een wokpan met een klein beetje olijfolie 1 minuut op hoogvuur blijven omscheppen.
  12. De , ei en of fricacandeaustukjes er door en even 2 minuten doorbakken.
  13. Een groot bord pakken en een beetje komkommersalade er op, beetje gebakken uitje ernaast, wat daarnaast, wat kroepoekjes en in het midden de nasi of bami. 3 stokjes saté ernaast.
  14. wat pindasaus warm maken en over de saté doen.
  15. En klaar is de nasi of bami goreng.
  16. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal en sambal oelek
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal en sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal en sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal en sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
171 kcal
8%342 kcal
Vetten
6 g.
8%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%22 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi of bami goreng speciaal