Nasi met kip
- Herkomst Nederland
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Nasi recepten
- Bereiden
- Kookboek van ingridkarbet
- 1 reviews
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Kook de gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de in reepjes en de in ringen.
- Was de goed schoon.
- Verhit de in een wok en bak op een hoog vuur de goudbruin.
- Bak de mee.
- Voeg de toe.
- Schep het geheel om met de ketjap, de en de en bak het geheel nog even op.
- Lekker met !
Ook lekker om te maken
-
Recept
Nasi Goreng Balikpapan440m
-
Recept
Nasi of bami goreng speciaal415m
-
Recept
Nasi42u20m
-
Recept
Nasi Goreng430m
-
Recept
Nasi met riblappen41u
-
Recept
Nasi445m
Variaties op Nasi met kip
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Nasi met kip, omelet en pikante zoet-zure saus | 1 | Rijstgerechten |
Nasi met kip | 1 | Hoofdgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Nasi met kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 494 kcal | 24% | 988 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 2 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 74 g. | 28% | 148 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |