Nasi Goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet de op in een pan met een beetje water, een kopje ketjap en een schepje , en breng het langzaam aan de kook.
    Als de gaar is na zo'n 15 min, giet je het af en laat het afkoelen.
    Ondertussen kook je de volgens het pak of rijstkoker.
    Snijd de in hele dunne ringen, de , de en knoflook in kleine stukje fijn hakken.
    Nadat de kip is afgekoeld, pluk je deze in kleine stukjes en verwijder je het vet en eventuele peesjes.
    Verwarm in een wok of andere grote pan 2 eetlepels (zonneloem) , en doe er meteen de knoflook en bij.
  2. Doe dit meteen met de in de pan, dit voorkomt het aanbranden van de knoflook.
    Als het een beetje gaar is vervolgens de boemboe toevoegen en meefruiten.
    Dan de kip en de licht mee bakken.
    Als laatste roer je de erdoorheen.
25
25
25

Variaties op Nasi Goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi Goreng
VariatieAantalGang
Nasi Goreng11Rijstgerechten
Thaise Nasi Goreng4Rijstgerechten
Chinese Nasi goreng1

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en olie
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1078 kcal
53%6468 kcal
Vetten
10 g.
15%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
4%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%6 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
71 g.
27%426 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi Goreng