Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse rijsschotel recept
Oosterse rijsschotel recept

Oosterse rijsschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met wat peper en zout. Pel de ui en de knoflookteentjes en hak ze fijn. Laat de ananas uitlekken en snijd deze in stukjes. Snijd de gemberbolletjes fijn. Was de taugé en laat deze goed uitlekken. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze uitlekken. Verhit de boter in een pan en bak hierin de blokjes vlees mooi bruin en gaar. Voeg dan de knoflook en de ui toe en bak deze even mee. Roer de kerriepoeder door het vlees en voeg dan de ananas, gember en de ketjap toe. Schep de rijst door het vleesmengel en schep alles goed door elkaar. Roer dan de taugé en de pinda's door het rijstgerecht. Laat alles goed warm worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse rijsschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven