Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddenstoelen risotto recept
Paddenstoelen risotto recept

Paddenstoelen risotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de paddenstoelen in kleine stukjes en rasp de kaas.
Zet een liter water op de voer met daarin de bouillontabletten.
Snij de ui en de knoflook in kleine stukjes en fruit deze ongeveer 3 minuten in een koekenpan op laag vuur.
Bak de risottorijst in de pan ongeveer 3 minuten totdat het een beetje glazig word en je er doorheen kunt kijken.
Voeg nu de bouillon beetje bij beetje toe aan de pan totdat deze op is.
Nu laat je de risotto 15 minuten bakken en roer je tussendoor in de pan.
Nu voeg je de gesneden paddenstoelen toe aan het risotto mengsel.
Laat nu het mengsel nog een paar minuten opstaan totdat de paddenstoelen zacht zijn en er geen harde stukje meer in de risotto zitten.
Haal de pan van het vuur en strooi de kaas over de risotto.
Schep de kaas goed door de risotto zodat het lekker smelt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paddenstoelen risotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven