Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika-appel-paprika-prei-kip-saus recept
Paprika-appel-paprika-prei-kip-saus recept

Paprika-appel-paprika-prei-kip-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst vlak voor de maaltijd gekookt, 8 minuten in ruim water met zout, in een grote pan van 5 liter, dan afgieten en 5 minuten laten staan op een rechaud. Eerst de gewassen en gesneden groenten en appels kort wokken c.q. roerbakken met het kerriepoeder en knoflookpuree in een paar lepels zonnebloemolie. Met een schuimspaan uit de pan nemen en over de drie schalen verdelen. De kippenbouillon oplossen in een kopje heet water. Dit vermengen en met de zure room over de schalen verdelen. Kipblokjes gaarbakken in de wok en door de groenten-room mengen. Variatie: gebruik dan kokosmelk in plaats van zure room.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paprika-appel-paprika-prei-kip-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven