Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peper-pasta-aardappelsoep recept
Peper-pasta-aardappelsoep recept

Peper-pasta-aardappelsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


6 liter water in een grote pan laten koken, kippenbouillon voor 6 liter erbij, aardappelen schillen en in kleine stukjes snijden en wassen. Dan de kip wassen en in kleine stukjes snijden en bij het kokende bouillonwater doen. Als 't kookt de aardappelen erbij. Ondertussen de rijst wassen en koken in een andere pan. Na 5 minuten de spaghetti erbij en een theelepel Madame Jeanette erbij. 5 minuten laten koken en de tagliatelle erbij en soepgroente en dan nog 5 minuten minuten laten koken en dan is het klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peper-pasta-aardappelsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven