Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoen met biologische kip recept
Pompoen met biologische kip recept

Pompoen met biologische kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet inwrijven met wat peper en zout en veel garam masala. Kip snel bakken en daarna in stukjes snijden.
Ui snipperen en in olijfolie bakken. Kipstukjes toevoegen. Gesnipperde knoflook kort meebakken. Geschilde en in stukjes gesneden pompoen en appel toevoegen. De halve tablet kippenbouillon oplossen in 250 mL water en daarin de rozijnen even laten weken. De bouillon met rozijnen toevoegen aan het kip/pompoen-mengsel, samen met een scheutje ketjap. Laat dit mengsel zon twintig minuten pruttelen met het deksel op de pan. Ten slotte het vocht enigszins binden door toevoegen van de aangemaakte maizena.
Serveren met zilvervliesrijst.

Opmerking: het gerecht is wat kostbaar door biologische kipfilet te gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoen met biologische kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pompoen met biologische kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Zeer goed receptje! Alleen Garam Masala vervangen door een kruidenmengsel van Komijn/koriander/Laurierblaadjes/Kaneel/gember/Chili en zwarte peper. De kip heb ik met dit mengsel gekruid tijdens het ... Lees reactie
    Anki gaf dit recept op 5 oktober 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven