Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met hete kip (Ajam Pudus) recept
Rijst met hete kip (Ajam Pudus) recept

Rijst met hete kip (Ajam Pudus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in blokjes, bestrooi het met zout en peper. Bak de kipfilet in een wadjan bruin. Neem het uit de pan. Snipper de ui en fruit deze met de kruiden en de sambal in de wadjan met de achtergebleven boter. Voeg de champignons toe en bak dit bij de reeds gefruite uien. Voeg daarna de gebakken kipblokjes toe, doe er de ketjap bij en laat het geheel in ca. 10 minuten sudderen. Kook of stoom de sperzieboontjes gaar. Kook de rijst en meng de boontjes en de rijst met het vleesmengsel. Serveer dit met enkele augurkjes, atjar tjampoer en kroepoek.

Allergenen Informatie

Voor dit rijst met hete kip (ajam pudus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven