Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met kip in room recept
Rijst met kip in room recept

Rijst met kip in room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alles in kleine stukjes of reepjes. Zet water op voor de rijst en verwarm de kruidenboter om de kipfiletstukjes in te bakken. Doe hier de uien en de wortel bij. Laat dit een beetje smoren door de deksel op de pan te leggen. Maak de witte roomsaus aan. Gooi de paprika en de knoflook in de pan en laat dit wederom even meesmoren. Doe na ongeveer 3 minuten de roomsaus erbij en de spitskool. Laat de spitskool even slinken. Giet in de tussentijd de rijst af en dien alles op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijst met kip in room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven