Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstschotel recept
Rijstschotel recept

Rijstschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui en knoflook schillen en wassen. Plet de knoflook en hakt ze fijn. De ui fijn snijden.
In de boter fruiten, voeg de in blokjes geneden paprika's,gesneden tomaten,gesneden champignons,garnalen,doperwten, selderie, bieslook en de gesneden ham toe. Voeg naar smaak zout toe. Schep alles goed door elkaar. Voeg de rijst met wat bouillonpoeder toe. Haal nu direct van het vuur.
Smeer een vuurvaste schaal in met boter en doe een laag rijstmengsel in en bestrooi dit met geraspte kaas. Nog een keer rijst en geraspte kaas. Zet dit alles in een voor verwarmde oven van 165 graden 15 minuten in de oven tot alle kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven