De fijn snijden.
In de boter fruiten, voeg de in blokjes geneden 's,gesneden tomaten(4),gesneden champignons(1 bakje),garnalen(150 gram),doperwten(1 kopje), selderie(1 stuk), bieslook(1 stuk) en de gesneden ham(150 gram) toe.
Voeg naar smaak zout toe.
Schep alles goed door elkaar.
Voeg de rijst(400 gram) met wat bouillonpoeder(1 stuk) toe.
Haal nu direct van het vuur.
Smeer een vuurvaste schaal in met boter en doe een laag rijstmengsel in en bestrooi dit met geraspte kaas(100 gram).
Nog een keer rijst(400 gram) en geraspte kaas(100 gram).
Zet dit alles in een voor verwarmde oven van 165 graden 15 minuten in de oven tot alle kaas(100 gram) gesmolten is.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Koemelk
kaas en bouillonpoeder kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
bouillonpoeder kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie
Lactose
kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.