Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto  la Milanese recept
Risotto  la Milanese recept

Risotto la Milanese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de kippenbouillon aan de kook en laat hem heel zachtjes pruttelen. Los de saffraan op in 2 eetlepels hete bouillon. Doe de boter en de olie in een steelpannetje met een zware bodem. Voeg de uien en de prosciutto toe en bak beiden tot de uien glazig zijn. Roer de rijst erdoor totdat alle korrels glimmen. Schep er een lepel bouillon bij en roer het geheel goed door. De risotto moet ca. 25 minuten koken. Voeg steeds pas bouillon toe als de rijst alles heeft opgenomen. Roer de rijst geregeld door. Voeg na 15 minuten de saffraan toe. Proef na 20 minuten of de rijst gaar is. De risotto moet al dente zijn. Haal de pan van het vuur en roer de peper en de kaas erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto la milanese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven