Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto a la Monique recept
Risotto a la Monique recept

Risotto a la Monique


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een pan met dikke bodem 2 eetlepels olie.
Fruit de ui. Bak de risotto 2 minuten mee tot de korrels glanzen. Voeg zoveel bouillon toe dat de rijst helemaal onder staat. Laat de rijst zachtjes koken tot het vocht is opgenomen. Roer regelmatig. Voeg vervolgens telkens een soepopscheplepel bouillon toe en laat de rijst het vocht weer opnemen. Kook de risotto zo in 17.5 minuten beetgaar. Voeg na 10 minuten de tomaten toe. Verhit ondertussen in een koekenpan de rest van de olie. Voeg de spinazie in 2-3 porties toe en laat de blaadjes steeds al omscheppend slinken en laat het vocht verdampen. Neem de risotto van het vuur en schep de spinazie en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper. Serveer de risotto in diepe borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto a la monique recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven