Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Risotto a la Raaf


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een stevige bouillon van blokjes bospaddestoelenbouillon en kippebbouillon.
Het moet goed pittig zijn, geen flauw aftreksel!
Snijd de kifilet in dunne reepjes en peper ze.
Bak de kipfilet bruin in olijfolie en haal ze vervolgens uit een brede pan. Bak vervolgens de uien, knoflook en sjalotten en prei in dezelfde pan en voeg de aborinorijst toe. Voeg 2 a 3 glazen witte wijn toe. Roeren en deels laten verdampen. Voeg nu steeds een pollepel bouillon toe tot de rijst bijna gaar is.
Het moet smeuig blijven tot alle bouillon verbruikt is. Voeg nu de kip weer toe en voeg wat verse peterselie toe. Voeg nu ook de parmezaan toe. Dit gerecht is hemels.

Serveersuggesties

Probeer dit gerecht ook eens met eendeborstfilet en voeg ook eens wat verse tomaatjes toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto a la raaf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven