Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met zalm en knapperige doperwtjes recept
Risotto met zalm en knapperige doperwtjes recept

Risotto met zalm en knapperige doperwtjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een lage wijde pan met dikke bodem de olijfolie. Fruit de ui in de olijfolie. Voeg de rijst toe en bak de korrels al omscheppend tot ze glanzen en glazig zijn.
Schenk voldoende bouillon in de pan tot de korrels helemaal bedekt zijn. Laat de rijst op laag vuur de bouillon opnemen. Roer zo nu en dan met een houten spatel. Voeg steeds een flinke scheut bouillon als de vorige portie bijna helemaal is opgenomen. Kook de rijst in 16.5 minuten beetgaar.
Doe de doperwten in een vergiet en ontdooi ze onder stromend warm water. Schep de doperwten door de risotto en warm nog 1 minuut mee.
Neem de pan van het vuur en schep de crème fraîche en zalm door de risotto. Breng de risotto op smaak met versgemalen peper en geef er de citroen bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met zalm en knapperige doperwtjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven