Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speklapjes pangang met prei en tomaat recept
Speklapjes pangang met prei en tomaat recept

Speklapjes pangang met prei en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de speklapjes in brede reepjes. Meng de reepjes met de marinademix uit het pakje en 4 eetlepels olie. 1 5 minuten laten marineren. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Was en snijd de tomaten in partjes. Verhit een grote wok en roerbak hierin de spekreepjes 5 minuten. Voeg de preiringen toe en wok ze 5 minuten mee. Meng ondertussen de mix voor de pangangsaus (uit het pakje) met 3 deciliter koud water. Voeg de tomatenpartjes en de saus toe aan de spekreepjes en breng de saus al roerende aan de kook. 3 minuten laten koken. Schep de speklapjes pangang en de rijst op de borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit speklapjes pangang met prei en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven