Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie speciaal recept
Spinazie speciaal recept

Spinazie speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spinazie goed meerdere malen wassen en met aanhangend water in een grote pan opzetten en zachtjes gaar laten worden. Ondertussen wat olie in een gewone pan doen, de kopjes rijst erin en omscheppen totdat de rijstkorrels witter worden. Hierna afblussen met 4,5 kopjes water en een bouillonblokje en op laag vuur laten koken. Nu het gehakt in een koekenpan rullen en op het laatste moment een bouillonblokje erdoor. Als de spinazie gaar is het kooknat bewaren, de spinazie fijn hakken en terug bij het kooknat. Het gerulde rundergehakt erbij doen en even rustig op laag vuur laten doorwarmen. Ondertussen is ook de rijst gaar. Op het laatste moment naar smaak het sap van een halve of hele citroen door de spinazie doen.

Serveersuggesties

Maak van de rijst een torentje door het in een laag glas te doen en omgekeerd op het bord neer te zetten. Drapeer de spinazie erom heen en wat van het vocht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazie speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven