Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazierisotto met gamba's recept
Spinazierisotto met gamba's recept

Spinazierisotto met gamba's


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de spinazie laat uitlekken en snijd het grof. Was de garnalen en dep ze droog (laat de diepvrie garnalen eventueel ontdooien en uitlekken. Breng de bouillon en de witte wijn in een grote pan aan de kook en zet het vuur lager. Verhit de boter in een andere pan en bak hierin de rijst al roerende ca. 2 minuten. Schenk de bouillon er geleidelijk op en laat hem al roerende inkoken. Laat de rijst ca. 20 minuten garen tot hij dik en romig is. Roer de spinazie en het zout en de peper erdoor, houd de risotto warm. Pel en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en smoor hierin de knoflook en de gamba's in 1 3 minuten tot ze roze zijn. Verdeel de risotto over 4 borden en leg de gamba's erop, bestrooi het gerecht met parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazierisotto met gamba's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven