Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met olijvensaus en champignons recept
Tagliatelle met olijvensaus en champignons recept

Tagliatelle met olijvensaus en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de champignons zacht in de olie, doe de knoflook,olijven en peterselie erbij. Meng het geheel in een keukenmachine of blender, tot er een gladde pate ontstaat. Kook de tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat daarna het daarna uitlekken. Verhit de olijvenpate en breng deze op smaak met zout en cayennepeper, Schep de pate door de tagliatelle. Serveer de Parmezaanse kaas er apart bij. U kunt de cayennepeper ook vervangen door chilipeper. Zelf uitgeprobeerd met pittige Paprikapoeder. Tip om het geheel af te maken serveer er dan een salade bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met olijvensaus en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven