Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Willems witte bonen recept
Willems witte bonen recept

Willems witte bonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de uien glazig in de olijfolie. Voeg dobbelsteentjes rookworst toe (gas laag!), in reepjes gesneden paprika, 1 blikje tomatenpuree, uitgelekte witte bonen en 1 theelepel zwarte peper Kook de rijst minimaal gaar. Giet af en voeg 1 zakje nasikruiden toe. Even goed schudden. Gas heel even hoog. Goed schudden en gas uit. ("onkelen" heet dat op z'n indisch). Laat de rijst 1 kwartier droog worden en de kruiden gaar. Schep rijst op het bord, versierd met wat peterselie en selderij en voor de liefhebber wat gember. Leg het bonenmengsel er naast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit willems witte bonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven