Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto recept
Risotto recept

Risotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de bouillon. Snijd de ui fijn. Hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een wok. Fruit de ui, knoflook, spaans pepertje en spek. Voeg daarna de risotto toe en roerbak gedurende 1 minuut. Blus af met de witte wijn. Voeg daarna de bouillon toe tot de rijst onder staat. Kook de risotto gedurende 15 minuten gaar, voeg telkens een pollepel bouillon toe en blijf voortdurend roeren ! Halverwege de saffraan toevoegen. Na 10 minuten de erwten.
Indien de risotto nog niet helemaal gaar is nog 1 of 2 minuten langer doorkoken.

Serveer de risotto gegarneerd met de fijngehakte peterselie en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven