Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kip curry recept
Rode kip curry recept

Rode kip curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de sjalotjes en knoflook heel fijn en snijd de kipfilet in blokjes.

Doe de wokolie in een braadpan en fruit hierin de ui en knofllook. Voeg na 1 minuut de kerriepoeder, curry pasta, kokosmelk en kipfilet blokjes toe. Laat dit 10 munuten zachtjes koken op laag vuur. Roer af en toe door. Snijd ondertussen de cherrytomaten door de helft.

Voeg na 10 minuten de cherrytomaten, limoensap en vissaus toe. Laat het nu nog 5 minuten zachtjes koken. Snijd de bosui in ringetjes. Voeg de laatste minuut het wit van de bosui toe.

Garneer met het groen van de bosui. Serveer met pandan rijst en eventueel papadum of naanbrood.

Serveersuggesties

Vervang de rode curry eens door gele, ook lekker!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode kip curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven