Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
1 pans gerecht met kalfsfilet, broccoli, aardappel en champignons recept
1 pans gerecht met kalfsfilet, broccoli, aardappel en champignons recept

1 pans gerecht met kalfsfilet, broccoli, aardappel en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen, in kleine stukjes snijden en koken. Groenten schoonmaken en klein maken. Vlees in kleine blokjes snijden. Vlees braden in de olie en op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder. Toevoegen ui, champignons en de paprika. De brocolli erbij doen. Lekker aanbraden. Aardappelen erbij. Op smaak brengen met de slakruiden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit 1 pans gerecht met kalfsfilet, broccoli, aardappel en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven