Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
1 pans gerecht met kipfilet, paprika, aardappel en courgette recept
1 pans gerecht met kipfilet, paprika, aardappel en courgette recept

1 pans gerecht met kipfilet, paprika, aardappel en courgette


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Aardappel schillen en in kleine blokjes snijden. Daarna gaar koken. De groente schoonmaken en klein snijden. De kipfilet in blokjes snijden. Kip bakken in olie en kruiden met peper, zout en kerrie. Toevoegen ui en champignons. Hierna de paprika en de courgette. Als aardappelen gaar zijn deze toevoegen en door elkaar roeren. Op smaak brengen met kerrie en juspoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit 1 pans gerecht met kipfilet, paprika, aardappel en courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven