Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges uit de wok, balsamicosiroop en scampi recept
Asperges uit de wok, balsamicosiroop en scampi recept

Asperges uit de wok, balsamicosiroop en scampi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges. Snijd ze in schuine stukken van ongeveer 3 cm. Pel de scampi's, verwijder het darmkanaal. Snijd de paprika in reepjes. Hak de sjalotjes fijn. Verhit wat olie in de wok. Voeg de asperges toe en wok ze lichtbruin. Voeg de scampi's, paprika en sjalotjes toe en wok ze mee. Kruid met de suiker en peper. Blus met de balsamicoazijn en de sojasaus. Laat even doorkoken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges uit de wok, balsamicosiroop en scampi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Asperges uit de wok, balsamicosiroop en scampi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker, en dan wat rauwe lamsham erbij en couscous met wat paprika, rozijnen en abrikozencompote en een paar snippertjes rode peper erdoor.
    Peter gaf dit recept op 12 april 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven