Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi ketjap met oosterse groente recept
Babi ketjap met oosterse groente recept

Babi ketjap met oosterse groente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen tot 160 graden C. Knoflook pellen. Olie verhitten in braadpan en vlees rondom bruinbakken. Bestrooien met gemberpoeder en zout naar smaaak. Knoflook persen. Groente uit pakket toevoegen en enkele minuten fruiten. Ketjap en 100 mililiter water toevoegen en pan 30 minuten in de oven zetten. Intussen mienestjes bereiden volgens verpakking. Paksoi wassen en kleinsnijden en door vleesgerecht scheppen. Nog enkele minuten verwarmen en dan serveren met mienestjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi ketjap met oosterse groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven