Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami, Surinaams eten recept
Bami, Surinaams eten recept

Bami, Surinaams eten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De noodles/spaghetti volgens de beschrijving op de verpakking bereiden.
Doe de olie in een braadpan en voeg de fijngesneden uien erbij als de olie heet is. Voeg na ongeveer twee minuten de knoflook toe als de uien lichtbruin gebakken zijn. Voeg de Nasi Bami kruidenmix toe, goed roeren en voeg na ca. 20 seconden de rijst er aan toe. De bami goed omroeren met de kruiden tot alles gelijkmatig bruin gekleurd is. Laat Bami met deksel op de pan op middelhoog vuur onder af en toe roeren in ca. 20 minuten goed doorbakken.

Serveersuggesties

Serveer bij het opdienen eventueel met de Nasi Bami garnering en/of met fijngesneden verse selderij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami, surinaams eten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven