Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eenpansschotel uit India recept
Eenpansschotel uit India recept

Eenpansschotel uit India


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in ringen. Laat de stukjes ananas uitlekken en vang het vocht op. Week de rozijnen in wat lauw water. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snijd het vlees in kleine stukjes. Smelt boter in een ruime koekepan en fruit hierin de uiringen en champignons. Voeg na enige tijd de uitgelekte ananasstukjes en rozijnen toe en laat alles zachtjes fruiten. Bak ondertussen de stukjes filet rondom aan en kruid het vlees rijkelijk met peper, zout en kerrie. Blus de pan met het ananassap en voeg de gefruite anasstukjes, ui en champignons toe. Lekker met een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eenpansschotel uit india recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven