Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse roerbak recept
Italiaanse roerbak recept

Italiaanse roerbak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de stukjes vlees met paprikapoeder, peper en zout. Bak dit in de olie rondom bruin. Haal het vlees uit de wok en bak de sjalotjes en de paprika met de Italiaanse kruiden ongeveer 3 minuten op een matig vuur. Goed blijven omscheppen. Voeg de courgette erbij en bak nog eens 2 minuten. Daarna het vlees, tomatenpuree, oregano en een beetje water toevoegen. Laat dit ongeveer 10 minuten garen op een laag vuur.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse roerbak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven