Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse spruitjes recept
Oosterse spruitjes recept

Oosterse spruitjes


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snipper de ui en maak de spruiten schoon. Kook de spruiten ongeveer 10 minuten, haal uit pan en laat uitlekken. Doe wat olijfolie in de pan. Zodra de olie op temperatuur is, doe je er een handje spekreepjes, een gesnipperd uitje en een platgeslagen teen knoflook bij. Voeg een vleugje fijngemalen komijn toe, een theelepel djahe en een theelepel kurkuma. Roer het even goed door elkaar en voeg dan de spruiten toe. Zet het vuur hoog en wok de spruiten Voeg ketjap manis de hoisinsaus en de oestersaus toe. Wok verder en verwarm goed door Serveer met rijst en verse koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse spruitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven