Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige roergebakken kip met Chinese kool recept
Pittige roergebakken kip met Chinese kool recept

Pittige roergebakken kip met Chinese kool


Ingrediënten


211

Bereidingswijze


Snijd de kip in kleine stukjes. Marineer de kip 30 minuten in ketjapmarinade (maken met een gesnipperde ui, uitgeperste knoflook, ketjap, evt. mespuntje sambal en beetje honing). Snipper de ui, snijd de kool fijn.
Bak de kip in een wok gedurende 5 minuten. Voeg de ui toe en laat deze even fruiten.
Voeg de (bevroren) erwtjes toe en bak een paar minuten. Voeg naar smaak mangochutney toe.
Voeg de kool toe en roerbak op hoog vuur ongeveer 5 minuten.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Lekker met gebakken krielaardappeltjes of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige roergebakken kip met chinese kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven