Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Poolse zuurkool recept
Poolse zuurkool recept

Poolse zuurkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Karbonades in stukjes snijden, kruiden en aanbraden. Champignons in plakjes snijden en de uien snipperen. Toevoegen aan het vlees. Zuurkool (uitgelekt) toevoegen en het geheel met ketjap afblussen. Dit een tijdje laten sudderen op laag vuur. Serveren met Turks brood of Oberlander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit poolse zuurkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven